2019 Yılının Boya Rengi "Metropolitan"

2019 Yılının Boya Rengi "Metropolitan"

Harika alt tonlara sahip şık bir gri olan Metropolitan, 21. yüzyılın modern karmaşıklığını yansıtıyor.  Duvarların üzerine bu şık sofistike ! Birkaç kat boya ve mükemmel sanat eseri tablolar ile odanızı anında güncelleyebilirsiniz.

Griye Devam

duvardaki doğal kanvas tablolar

Paris Red Car - Stairs - New York Cityscape

Tek renkli bir tablo ile nötr bir duvar, bunu anlatmak için doğru tanım ise "modern sofistike" dir. Tarafsız bir duvar yaratmanın en iyi yanı, odanın geri kalanında size daha fazla yaratıcı özgürlük kazandırmasıdır. Bir kırmızı arabanın bulunduğu eyfel kulesi, gökyüzüne tırmanan merdivenler yada sarı taksileriyle meşhur New York yukarıdan çekilmiş fotoğraflarından oluşan kanvas tablolar sizin için bu yılın modası olabilir.

duvardaki doğal kanvas tablolar

Snowy Lake 

Her şeyi basit tutmak istiyorsanız, kanepenize veya yemek masanıza yanına yerleştirmek üzere için büyük bir kanvas tablo seçmek en doğru tercihdir.. Mekanınıza daha fazla yaşam getirmek için vurgusu düşük renkli tablolarla bu tek renkli hissini hala yaşayabilirsiniz. Görebileceğiniz gibi, Swnow lake kanvas tablosunu asarak duvarda renklerin ortaya çıkmasına izin verebilir ve Metropolitan duvarımıza sorunsuz bir şekilde birleşmesini sağlayabilirsiniz.

Çok Renkli Seçimler

duvardaki doğal kanvas tablolar

Renkli Bahar Çiçekleri - Mark

Canlı, parlak renklerle 2019'u fırtınaya maruz bırakan Metropolitan, bu canlı trendlerin merkezde kalmasına izin vermek için mükemmel bir nötr zemin oluşturuyor. çok renkli soyut kanvas tablo eserleri bu oda için mükemmel göze çarpan parçalar.

duvardaki doğal kanvas tablolar

Siyah ve Turuncu Lekeler - Güneş Üzerindeki Karanlık - Mark Rothko Pink and Black

Daha farklı yonler arıyorsanız yukarıdaki gibi tablolar seçip birleştirebilirsiniz.

Eğer istediğiniz gibi bir tablo bulamadıysanız da Tablonu Tasarla kısmından kendi tablonuzu oluşturabilirsiniz

2019 yılının rengi, Metropolitan

Başlık