Marvel'in Yeni Filmi, Doctor Strange 2 ve Kanvas Tabloları

Marvel'in Yeni Filmi, Doctor Strange 2 ve Kanvas Tabloları

Marvel Stüdyoları, San Diego Comic-Con'da Marvel Sinema Evreni'nin (MCU) geleceğiyle ilgili çarpıcı yeni detaylar paylaştı. Bu bilgiler arasında, Doctor Strange 2'nin büyüleyici evrenine dönüşümüzü işaret eden ve hayranların sabırsızlıkla beklediği "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filmi de yer alıyor. Filminin Amerika Birleşik Devletleri'nde 7 Mayıs 2021'de gösterime girmesi planlanıyor.

Doctor Strange 2 marvel yeni kanvas tabloları 

Doctor Strange 2 Filminde Hangi Oyuncular Yer Alacak?

Henüz resmi bir onay olmamakla birlikte, ana kadronun geri döneceği bekleniyor. Ana kadroda yer alan isimler ise aşağıdaki gibidir:

  • - Benedict Cumberbatch, Doctor Strange rolünde
  • - Benedict Wong, Wong olarak
  • - Chiwetel Ejiofor, Mordo karakteriyle

Yukarıdakilere ek olarak, Discussing Film'in haberine göre bir Marvel filmi için Asya kökenli Amerikalı bir erkek oyuncu arayışında oldukları iddia edilmiş. Ancak bu bilgi MCU Cosmic tarafından yalanlanarak filmin "Shang-Chi" olabileceği öne sürülmüştür.

Doctor Strange 2 oyuncular kim olacak

Doctor Strange 2'nin Fragmanı Yayınlandı mı?

Şu anda "Doctor Strange 2" filmiyle ilgili herhangi bir fragman veya tanıtım görüntüsü bulunmamaktadır.

Doctor Strange 2 fragmanı varmı

Doctor Strange 2'de Karşılaşacağımız Kötü Karakter Kim Olacak?

2016'da IGN'e konuşan yönetmen Scott Derrickson, "Doctor Strange 2" çizgi romanlarında yer alan Nightmare karakterini filme taşımayı düşündüğünü belirtmişti. Nightmare, Rüya Boyutu'nun yöneticisi ve hem Doctor Strange hem de Ghost Rider'a düşman bir iblistir. İnsanları rüyalarını kabuslara çevirerek işkence yapmayı tercih eder ve insanların rüyalarıyla beslenir.

Doctor Strange 2 kötü adam kim olacak

Doctor Strange 2'nin Konusu Ne Olacak?

Film, resmi olarak henüz onaylanmamış olsa da, Doctor Strange'in dünyasını daha da derinlemesine keşfetmeyi ve mistik yönlerini daha fazla gözler önüne sermeyi vadetmektedir. Film, muhtemelen The Snap olayından 5 yıl sonra geçecek ve Strange ile Wong, eski yaşamlarına dönerken karşılaştıkları zorluklarla yüzleşmek zorunda kalacaklar.

Doctor Strange 2 konusu ne olacak

Doctor Strange 2, Avengers: Infinity War ve Endgame Filmlerinin Devamı Mı?

Doctor Strange 2, "Avengers: Infinity War" ve "Avengers: Endgame" filmlerinde önemli roller üstlenmişti. Bu filmlerin ardından, Strange ve Wong, MCU'nun devam eden olaylarına nasıl dahil olacakları merak konusudur.

Doctor Strange 2 Avengers : Sonsuzluk Savaşı ve Avengers : Oyun Bitti ‘nin Devamı mı?

Doctor Strange 2 İçin Tasarlanmış Tabloları Nasıl Satın Alabilirim?

Arzu ettiğiniz resmi bulduktan sonra Tablohane’nin kişiye özel kanvas tablo tasarla özelliğini kullanarak resminizi yükleyebilir, istediğiniz boyutu ve kanvas tipini seçebilir ve ön izleme yapabilirsiniz. Satın alma işleminiz tamamlandıktan sonra tablo modelleri adresinize teslim edilecektir. Bu süreçte her türlü sorunuz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. 

Başlık