Stranger Things Hayranları İçin Kanvas Tablolar, En İyi Hediyeler

Stranger Things Hayranları İçin Kanvas Tablolar, En İyi Hediyeler

Geçmişe gitmek ister misiniz? 80’lerden kalma mükemmel yaşam deneyimini Stranger Things ile canlandırın! Stranger Things, günümüzün en çok izlenen Netflix dizilerinden biridir. Netflix platformunda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan dizi, eleştirilerde de genellikle olumlu yorumlar alıyor ve Netflix'in popüler serilerinden biri olarak ön plana çıkıyor.

Hikaye, 1980’lerde ABD’nin Indiana Eyaleti’nde küçük bir kasaba olan Hawkins’te geçiyor. Her şey, gizemli bir şekilde ortadan kaybolan bir çoçuk ile başlar ve aynı zamanda kasabaya telekinetik güçlere sahip garip bir kız gelir. Yeni arkadaşları tarafından El olarak adlandırılan Eleven, pek konuşmayan, dünyayı tanımayan bir çoçuktur. Kısa bir süre sonra öz babasının Eleven’ın yetenekleri nedeniyle üzerinde deneyler yaptığı gizli bir laboratuvardan kaçtığı anlaşılır. Dizide başka bir çocuğun da kaybolması ve canavarların ortaya çıkması gibi birçok garip olaylar yaşanmaya devam ediyor. Hadi gelin şimdi dizide en çok sevdiğiniz şeylerle ilgili hem kendinize hem de arkadaşlarınıza doğum günü hediyesi ya da başka özel günler için hediye olarak alabileceğiniz birkaç ürüne bakalım.

Stranger Things’li Ürünlere Göz Atalım

Konusu gereği oldukça merak uyandıran dizinin bazı önemli sembolleri vardır. Bunlar, Stranger Things’in hikayesi için önem taşır. Bu nedenle de ikonik hale gelmişlerdir. Peki, bu sembolik ögeler arasında neler yer alır? 

  1. - Stranger Things Alfabesi

  1. - Stranger Things Ters Dünya Duvar Aksesuarları

1. Stranger Things Alfabesi

Etrafınızda sizi ya da arkadaşlarınızı ele geçirecek bir canavar olmasa da 80’lerin nostaljisinde ışıklandırılmış Stranger Things Alfabesi görsel olarak harikadır. Joyce karakterini canlandıran Winona Ryder kayıp oğlu Will ile iletişim kurmak için yılbaşı ışıklarını kullanmıştır. Peki, bu ışıklar dizide ne anlama geliyor?


Işıklar, Stranger Things’de çeşitli paranormal aktivite göstergeleri olarak kullanılıyor. Joyce, yanan ışıklarla alfabetik kelimeler oluşturarak haberleşiyor. Böylece sorduğu sorularının cevaplarını ışıkların yanıp sönmesi ile alıyor. Ayrıca Will esrarengiz bir şekilde canavar tarafından ele geçirilmeden önce doğru ışığı yakarak durumu haberdar ediyor..Sezon ilerledikçe birkaç kez bu şekilde alfabetik ışıklar kullanılıyor. Dolayısıyla Strager Things’de ışıkların sihir gibi olduğu söylenebilir.

2. Stranger Things Ters Dünya Duvar Aksesuarları

Stranger Things’de Ters Dünya (Upside Down), insan dünyasına parallel olarak varolan alternatif bir boyuttur. Ters Dünya’da binalar ve diğer herşey gerçek dünyaya benzemekle birlikte, harap bir görünümdedir. Gerçek dünyada günün saati ne olursa olsun, Ters Dünya’da her zaman karanlıktır. 1983 yılında, Hawkins Ulusal Laboratvarı’nda yapılan bir deney sırasında, testin konusu olan Eleven adlı bir çocuk Demogorgon ile boyutlararası iletişim kurarak istemeden iki dünya arasındaki kapıları açar.

Stranger Things Kanvas Duvar Tabloları

En sevdiğiniz dizinin en sevdiğiniz karesini duvarınıza asın! Duvarınızda görmek istediğiniz Stranger Things duvar tablolarını Tablohane.com , profesyonel bir şekilde, baskı kalitesi bozulmadan,istediğiniz boyutta ve istediğiniz kesimde sizin için yapıyor. Size sadece seçmesi kalıyor. Bunun için websitemize girip tablonu tasarla seçeneğine tıklıyorsunuz. Ardından resminizi seçiyorsunuz ve bir sonraki adımda kanvasınızın boyutunu ve şeklini seçerek satın alıyorsunuz. Bir de isterseniz resminize efekt uygulayabiliyorsunuz. Böylece kolayca harika kanvas tablonuzu oluşturuyorsunuz.

Hem kendinize hem de arkadaşlarınıza hediye olarak alabileceğiniz sinema kanvas tabloları modellerinin bir kaç karesini sizlerle paylaşıyoruz. Siz de çocuk odası tablosu için dileğinizi tasarlayabilirsiniz. Peki sizin favoriniz hangisi?

- Işıklı Alfabe

- Hawkins Kabasası

- Stranger Things Afişi

- Paralel Dünya

              

Başlık