Tablohane Kanvas Tablo Üretim Süreci

Tablohane Kanvas Tablo Üretim Süreci

Kişiye özel kanvas tablo üretim sürecimiz, müşterilerimizin duygularını ve düşüncelerini sanata dönüştürmek üzerine kuruludur. Bu özel süreç, sizin seçtiğiniz anıları, fotoğrafları veya tasarımları kullanarak her bir tabloyu sizin için eşsiz bir sanat eserine çevirir. Üretim sürecimiz, uzun ömürlü ve canlı renklere sahip sonuçlar vermek için en modern teknikleri ve malzemeleri kullanır. Müşterilerimize sunulan son ürün, sadece bir dekoratif parça değil, aynı zamanda kişisel ifadelerini ve anılarını yansıtan değerli bir sanat eseridir.

Kanvas Tablo Tasarımı Nasıl Yapılır? 

Ev ve iş dekorasyonunda öne çıkan kanvas tablo modelleri üretim süreci sanıldığının aksine karmaşık bir süreç değildir. Ancak süreç boyunca dikkatli olunması gerekmektedir. Tablohane olarak, bu süreçte titizlikle aşağıda yer alan adımları takip etmekteyiz:        

  1. - Tablohane.com’a gelen siparişin ödeme durumu kontrol edilir ve bir sorun yoksa siparişinizin durumu “Onaylandı” olarak değiştirilir.

    kanvas tablo onay

  2. -Onaylanan sipariş grafik ve baskı ekibi tarafından kontrol edilir, baskıya uygun ise “Hazırlanıyor” aşamasına alınır.

    kanvas tablo grafik kontrol

  3. - “Hazırlanıyor” aşamasına alınan siparişizin ilk aşaması baskı işlemidir.Burada kullanılan baskı makinası Epson’nun su bazlı makinesidir. Bu makine sayesinde yüksek kalite baskı yapılır, baskılarda orjinal sağlığa zararlı olmayan su bazlı ve kokusuz epson mürekkebi kullanılır. Yüksek teknoloji ürünü bu boyalar sayesinde baskı kalitesi daha iyi çıkmaktadır.

 

 

epson b7000 su bazlı boya

  1. - Tablonun baskısı yapıldıktan sonra koruma ve dayanıklılığını artırmak için 2 kat vernik atılır ve kurumaya bırakılır.
  2. - Bu sırada fırınlanmış 3cm x 4cm ve 2cm x 3cm kalın ağaçtan yapılan şaseler ile ürünün boyutuna göre şase seçimi yapılarak tablonun kasnağı hazırlanır.

 

şase       

  1. - Sıradaki işlem verniği kuruyan kanvasın son kontrolleri yapılarak kasnağa geririler ve tablo haline getirilir.
  2. - Gerdirme yapıldıktan sonra son kontroller yapılır ve özel olarak streçlenir ve kalın koli ile ambalajı yapılarak ücretsiz kargo ile size gönderilir.

Yukarıda yer alan adımları takip ederek özenle hazırladığımız eserleri, ister ev tablosu ister ofis tablosu olarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz de özel günlerde kişiye özel tablo olarak da hediye edebilirsiniz.

Başlık