La Casa de Papel 3. Sezonu ve Çarpıcı Kanvas Tabloları

La Casa de Papel 3. Sezonu ve Çarpıcı Kanvas Tabloları

Eğer Netflix'te La Casa de Papel'i henüz izlemediyseniz, şimdi listeye eklemenin vakti geldi. Neden mi? Bu İspanyol dizisi, her sezonuyla izleyicileri adeta ekran başına kilitliyor. Yabancı dilde yayınlanan diziler arasında en popüler olanlardan biri olarak gösterilen La Casa de Papel, tamamen İspanyolca olmasına rağmen altyazılar sayesinde takip etmek oldukça kolay. Kanvas tablolar ise dizinin hayranlarının ünlü sahneleri duvar tablosu olarak elde etmelerine imkân tanıyor.

La Casa de Papel Kanvas Tabloları

La Casa de Papel Karakterleri ve Hikayesi

İspanyol aktör Álvaro Morte, ülkenin tüm parasının basıldığı yerde destansı bir soygun planlayan gizemli "Profesör" rolünde. Altı ay süren bu plan kapsamında, sekiz hırsızı işe alarak darphaneyi ve 67 rehineyi kilitleyerek tarihin en büyük soygununu gerçekleştirmeyi amaçlıyorlar. Bu hırsızlar grubu, her biri kendine has kod adları ile diziye damgasını vuruyor:

  • - Tokyo (Úrsula Corberó)
  • - Moskova (Paco Tous)
  • - Denver (Jaime Lorente)
  • - Berlin (Pedro Alonso)
  • - Nairobi (Alba Flores)
  • - Rio (Miguel Herrán)
  • - Helsinki (Darko Peric)
  • - Oslo (Roberto Garcia Ruiz)

La Casa de Papel Kanvas Tabloları Başlangıç

La Casa de Papel'in Üçüncü Sezonu İçin Fragman Var mı?

La Casa de Papel'in heyecan verici üçüncü sezon fragmanı, Netflix'in resmi sitesinde yer alıyor. Fragmanda, Rio'nun polis tarafından yakalanmasının ardından, hırsızlar onu kurtarmak için yeniden bir araya geliyor. Profesör, "Kaçmayı başardık, fakat şimdi en zor kısım başlıyor: Hayatta kalmak" diyor. Ayrıca Berlin'in hayatta olduğunu ve Profesör ile İtalya, Floransa'da buluştuğunu görüyoruz; ancak, bu bir flashback olabilir.

La Casa de Papel Kanvas Tabloları 3. sezon

Üçüncü Sezon Ne Zaman Yayınlandı?

19 Temmuz 2019'da Netflix'te yayınlanan La Casa de Papel'in üçüncü sezonu, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Bu sezonda, polis tarafından yakalanan Rio'nun kurtarılması, ekibin yeniden bir araya gelmesi ve zorlu bir kaçış planı gerçekleştirmesi işleniyor. Ekip üyeleri; Tokyo, Nairobi, Denver, Monica, Helsinki, Profesör ve Raquel, rehin alma ve kaçış stratejileri ile ekranlara geri dönüyor.

La Casa de Papel Kanvas Tabloları yeni sezon hangi oyuncular

La Casa de Papel'in Hangi Oyuncuları Geri Dönüyor?

İkinci sezonda veda ettiğimiz Oslo, Moskova ve Berlin haricinde, üçüncü sezonda Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte, Alba Flores, Miguel Herrán, Esther Acebo ve Darko Peric gibi isimlerin dönüşünü göreceğiz. Pedro Alonso'nun da fragman aracılığıyla dönüş yaptığına tanık olacağız.

La Casa de Papel Kanvas Tabloları nereden alabilirim

La Casa de Papel Kanvas Tablolarını Nereden Alabilirim?

Yazımız boyunca sergilediğimiz resimler ve daha fazlasını,Tablohane adresindeki tablonu tasarla bölümünden istediğiniz tablo modeli seçeneğini seçerek tasarlayabilirsiniz. La Casa de Papel temalı kanvas tabloları parçalı veya düz seçeneklerle, 100'den fazla boyutta duvarınıza asabilir veya sevdiklerinize özel bir hediye olarak verebilirsiniz. Böylece dekorasyonunuzda diler ev tablosu diler ofis tablosu olarak yer verebilirsiniz.

La Casa de Papel tablosu,

Başlık