Kendini Daya İyi Hissetmek İçin Yaşadığın Yeri Sanatla Dekore Et

Kendini Daya İyi Hissetmek İçin Yaşadığın Yeri Sanatla Dekore Et

Sanat seni daha iyi yapabilir. Bize inanmayabilirsin ama Sanatın ve rengin beyinlerimizi nasıl etkilediğiyle ilgili birçok araştırma var: sanat sizi aşık olmuş gibi hissetmenize neden olabilir; eserlere hayran kalmak bizi daha sağlıklı ve daha uzun yaşamaya zorluyor; hayranlık uyandıran sanatı incelemek, tatmin duygularını tetikleyebilir.

Evinizi ofisinizi kanvas tablolar ile dekore etmek, mekanlarınızın daha güzel görünmesini sağlayabilir, ancak kişisel hedeflerimize ulaşmak için, kendimizi motive etmek ve ilham vermek için bilinçli bir şekilde tablolar seçebiliriz. Bu yüzden sizi daha mutlu, kendinden emin, yaratıcı, açık ve üretken hissettirmek için tasarlanan renkleri ve eserleri seçtik. Yeni mobilyalar satın almanıza veya odalarınızı yeniden dekore etmenize gerek yok: bu yılda da bir ton para ve zaman harcamadan hayatınızı daha iyi hale getirmek için tablolar ile mekanınızı yenileyin.

Güven Artışı Sağlayan Tablolar
 

Güveni artıran renkler: Menekşe bize daha cesur ve daha akıllı hissettirdiği söylenirken, siyahın karmaşıklığı ve yoğunluğu ile bilinir. 
Güveni artıran stiller: cesur, tipografik baskılar ve canlı doğa ya da kozmos grafikleri.

 

Yaratıcılığı ve Hayal Gücünü Etkisi İçin Tablolar


Yaratıcılığı besleyen renkler: mavi yeşillikler yaratıcılığı, sezgiyi ve fanteziyi teşvik eder. Soluk sarı ayrıca duygularımızı çekerken yaratıcılığın kıvılcımıyla da bilinir.

Hayal gücünü teşvik edecek stiller: kaprisli, gerçeküstü veya rüya gibi sahnelerin tasviri, hepsi yaratıcı düşünceye ilham verir.

 

Zihnini Görsellerle Temizle


Net bir kafa için renkler: Beyaz tonları bizi, tarafsızları gözlemcileri yatıştırıp bastırırken temizliği ve açıklığı düşünmeye zorlar.

Netlik için stiller: minimalist sanat, soyulmuş şekiller ve basit, figüratif çizgiler, kafanızı temiz tutmak için dikkat dağıtmayan tüm sanat stilleridir.

 

Verimlilik için Sanatsal Baskılar


Sizi zorlu kılacak renkler: koyu portakal zihinlerimizi uyarır ve canlandırırken, indigo odaklanmayı ve uyumu teşvik eder.

Görevde kalma stilleri: soyut dışavurumculuk, beyin aktivitesini teşvik etmek için idealdir ve ortak bir ofis ortamı için ideal yapan problem çözme ile ilişkilendirilmiştir.

 

Sanat ile Mutluluk


Sevinç veren renkler: Pantone, Living Coral'ı iyi bir sebeple mercan (ve fuşya) ile 2019 rengi olarak seçti , iyimserlik, tutku ve umut duygularını tetikleyen enerji verici bir renk . Bu hayat veren tonu seviyorum? Sanatçı ve renk uzmanı Scott Naismith'in stüdyosunda yaratıldığını izleyin . 

Seni güldürecek stiller: çarpıcı, sıcak renkler içeren soyut manzaralar, herkesin ruhunu kaldıracak gerçek kalabalık zevklerdir.

 

Başlık